Permainan Polis Terbaik Untuk Android Yang Patut Anda Mainkan

Adakah anda meminati dunia penguatkuasaan undang-undang? Adakah anda mempunyai semangat untuk menyelesaikan jenayah dan mengekalkan keadilan? Jika ya, anda bernasib baik kerana kami telah menyusun senarai permainan polis terbaik untuk Android yang akan memberikan pengalaman sebagai seorang pegawai yang berani.

Bersedia untuk memakai pakaian seragam dan mulakan pengembaraan yang mendebarkan terus dari peranti Android anda! Anda juga mungkin suka dengan permainan detektif yang penuh misteri ini.

 1. Miami Crime Police

  Miami Crime Police

  Bermain sebagai pegawai polis dan lakukan segala-galanya untuk hapuskan samseng jalanan dan jenayah di bandar, bukan sahaja menggunakan kaedah biasa, tapi juga bercakap dalam bahasa mereka sendiri. Dalam peranan sebagai pegawai polis khas, anda akan keluar ke jalan dan mula melawan mafia, mencuri kereta, meletupkan bangunan dan membunuh semua penjenayah di laluan anda. Mulakan dengan mencuri kereta, tingkatkan inventori anda, selesaikan tugasan yang diberikan dan bunuh semua orang!

 2. Police Sim 2022 Cop Simulator

  Police Sim 2022 Cop Simulator

  Police Sim 2022 Cop Simulator ialah aplikasi permainan mengasyikkan yang meletakkan anda dalam kedudukan seorang pegawai polis dan mengalami cabaran penguatkuasaan undang-undang yang mendebarkan. Anda akan meronda di jalanan, bertindak balas terhadap kecemasan dan menyelesaikan jenayah. Permainan ini menyediakan simulasi menyeluruh tentang kehidupan harian seorang polis.

 3. Smash Cops Heat

  Smash Cops Heat

  Smash Cops Heat ialah aplikasi permainan memacu adrenalin yang meletakkan anda di tempat duduk pemandu sebagai pegawai polis yang berani. Dalam permainan penuh aksi ini, anda akan memulakan pengejaran berkelajuan tinggi, merempuh halangan dan menumpaskan penjenayah di bandar dunia terbuka. Anda akan merasai keseronokan mengejar sambil menavigasi melalui jalan yang sibuk dan melakukan gerakan berani. Naik taraf kenderaan dan buka misi baharu apabila anda menjadi wira penguatkuasa undang-undang yang terbaik dalam Smash Cops Heat.

 4. Policial Baby Panda

  Policial Baby Panda

  Policial Baby Panda ialah aplikasi permainan yang menarik dan direka untuk kanak-kanak. Dalam pengembaraan interaktif ini, kanak-kanak dapat bermain sebagai bayi panda comel yang menjadi pegawai polis. Mereka akan memulakan pelbagai misi untuk membantu menyelesaikan masalah mudah dan mengekalkan ketenteraman. Dengan kawalan mudah dan permainan mesra kanak-kanak, Policial Baby Panda menawarkan pengalaman yang menyeronokkan dan pendidikan di mana kanak-kanak boleh belajar tentang penyelesaian masalah, kerja berpasukan dan kepentingan memastikan komuniti mereka selamat.

 5. Prison Empire Tycoon-Idle Game

  Prison Empire Tycoon-Idle Game

  Prison Empire Tycoon – Idle Game ialah aplikasi permainan yang membolehkan anda mengambil peranan sebagai pengurus penjara. Anda akan bertanggungjawab ke atas setiap aspek penjara, daripada membina sel dan kemudahan kepada menguruskan kakitangan dan memastikan keselamatan banduan. Anda dapat mengembangkan penjara anda, mengupah lebih ramai pengawal dan melaksanakan pelbagai strategi untuk memastikan banduan terkawal.

Permainan VR Terbaik Untuk Android Yang Anda Akan Nikmati
Permainan VR Terbaik Untuk Android Yang Anda Akan Nikmati

Permainan VR, atau permainan Realiti Maya, ialah permainan video yang direka untuk dimainkan dalam persekitaran realiti maya. Permainan ini memanfaatkan teknologi VR untuk membenamkan pemain dalam dunia tiga dimensi yang dijana komputer di mana mereka boleh berinteraksi denga…