Permainan Terbaik Seperti Hogwarts Legacy untuk Android yang Patut Anda Mainkan

Adakah anda tidak sabar-sabar menanti keluaran Hogwarts Legacy tetapi tidak dapat menahan keterujaan? Jangan takut  kerana dunia permainan Android yang ajaib mempunyai banyak alternatif. Sama ada anda mendambakan pengembaraan RPG yang mengasyikkan atau penceritaan yang menarik, permainan Android ini pasti akan memuaskan keinginan anda.

Baca juga permainan Metroidvania terbaik untuk Android.

 1. Harry Potter: Magic Awakened™

  Harry Potter: Magic Awakened™

  Harry Potter: Magic Awakened™ membolehkan anda mewujudkan impian Hogwarts pada peranti mudah alih. Kuasai mantera ikonik, pertarungan kad strategik dan terokai lokasi seperti Diagon Alley dan Hutan Larangan. Temui watak menarik semasa anda memulakan pengembaraan ajaib anda sendiri di Hogwarts.

 2. Minecraft

  Minecraft

  Anda perlu bertahan dan kumpul item untuk tingkatkan inventori dan prestasi. Alami semuanya daripada membina rumah hingga pertahankan diri daripada raksasa. Dalam mod kreatif anda boleh cipta struktur yang anda inginkan, dengan semua blok tersedia dalam jumlah tanpa had. Semuanya boleh didapati dengan mudah tanpa perlu penerokaan. 

 3. Genshin Impact — Sumeru Dibuka

  Genshin Impact — Sumeru Dibuka

  Genshin Impact ialah RPG mengasyikkan yang membawa pemain ke dunia Teyvat. Matlamatnya adalah untuk mengembara melalui tujuh negara, bertemu rakan baharu, mewujudkan pakatan dan menghadapi pelbagai raksasa untuk menjadi lebih kuat dan menyelamatkan saudara anda yang ditangkap oleh dewa.
  Pilih sama ada mahu bermain sebagai abang atau kakak yang merupakan kembar. Watak yang dipilih kemudiannya mesti mengembara melalui dunia terbuka untuk selamatkan kembarnya yang ditangkap oleh dewa. Secara beransur-ansur memulih kuasa yang hilang, melawan raksasa dan membuat pakatan. Semasa permainan, penting untuk mengumpul makanan dan barangan lain yang akan berguna semasa perjalanan. 

 4. Black Desert Mobile

  Black Desert Mobile

  Black Desert Mobile ialah MMORPG 3D yang sengit di mana pemain menyesuaikan wiranya sendiri selepas memilih salah satu daripada 12 kelas untuk dipertahankan, termasuk pahlawan, kesatria, ahli sihir, ninja, dll. Mekanik permainan Black Desert agak dinamik, sama seperti versi PC: pemain boleh gerakkan watak pada peta dunia terbuka dengan bebas,gabungkan serangan dan kemahiran lain. Matlamatnya adalah untuk kalahkan lawan sambil mengembangkan wira, senjata dan kebolehan sepanjang permainan.

 5. Bully: Anniversary Edition

  Bully: Anniversary Edition

  Bully: Anniversary Edition, permainan mudah alih di mana anda bermain sebagai Jimmy Hopkins, seorang remaja 15 tahun yang nakal yang mengemudi kekacauan sosial di Akademi Bullworth. Bertahanlah dengan pembuli dan gurauan kasar pada guru di dalam pengembaraan dunia terbuka ini.

Permainan Mahjong Terbaik untuk Android yang Patut Anda Mainkan
Permainan Mahjong Terbaik untuk Android yang Patut Anda Mainkan

Anda peminat Mahjong? Adakah anda ingin mengasah kemahiran atau hanya ingin berehat sambil bermain permainan yang menyeronokkan? Kami telah menyusun senarai permainan Mahjong terbaik untuk Android untuk menghiburkan anda selama berjam-jam. Baca juga permainan pool terbaik yan…

Permainan ASMR Terbaik pada Android untuk Membuat Anda Tenang
Permainan ASMR Terbaik pada Android untuk Membuat Anda Tenang

Jika anda memerlukan ketenangan yang boleh didapati pada peranti Android, kami ada caranya. Sertai kami meneroka pilihan terbaik untuk pengalaman ASMR pada peranti mudah alih yang direka untuk membantu anda berehat dan mencari ketenangan di mana sahaja. Baca juga permainan be…

Permainan Marvel terbaik untuk Android yang Patut Anda Main
Permainan Marvel terbaik untuk Android yang Patut Anda Main

Peminat superhero, berhimpun! Kami telah mengumpulkan permainan Marvel terbaik yang boleh anda mainkan sekarang. Daripada menyelamatkan dunia kepada pertempuran epik, permainan ini akan membuatkan anda ketagih. Jadi ambil telefon anda dan bersedia untuk bermain permainan yang…