Permainan ASMR Terbaik pada Android untuk Membuat Anda Tenang

Jika anda memerlukan ketenangan yang boleh didapati pada peranti Android, kami ada caranya.

Sertai kami meneroka pilihan terbaik untuk pengalaman ASMR pada peranti mudah alih yang direka untuk membantu anda berehat dan mencari ketenangan di mana sahaja. Baca juga permainan berdandan terbaik untuk Android.

 1. ASMR Tippy Toe

  ASMR Tippy Toe

  ASMR Tippy Toe ialah aplikasi mudah alih untuk bersantai melalui pengalaman ASMR. Ia menawarkan pencetus audio dan visual yang menenangkan seperti mengetik dan berbisik untuk menimbulkan ketenangan dan sensasi. Pengguna menyesuaikan permainan ini untuk sesi tidur, melegakan tekanan atau ketenangan semasa dalam perjalanan.

 2. Slime Simulator Time: 3D ASMR

  Slime Simulator Time: 3D ASMR

  Slime Simulator Time: 3D ASMR ialah aplikasi yang menawarkan pengalaman sentuhan dan pendengaran melalui simulasi 3D pelbagai jenis slime. Pengguna boleh menikmati bunyi santai dan visual manipulasi slime, memberikan sensasi seperti ASMR untuk melegakan tekanan.

 3. ASMR Rainbow Jelly

  ASMR Rainbow Jelly

  ASMR Rainbow Jelly ialah aplikasi yang direka untuk memberikan pengalaman audio dan visual yang menenangkan yang diilhamkan oleh tekstur jeli yang berwarna-warni dan bergoyang-goyang. Pengguna boleh menikmati bunyi menenangkan dan visual jeli pelangi maya, menawarkan ketenangan dan kepuasan deria yang diinginkan pencetus ASMR.

 4. ASMR Simulator - Dream of Life

  ASMR Simulator – Dream of Life

  Simulator ASMR – Dream of Life ialah aplikasi yang bertujuan untuk menyediakan pengalaman pendengaran dan visual yang mengasyikkan untuk mendorong ketenangan. Pengguna boleh meneroka pelbagai bunyi dan visual yang menenangkan yang diilhamkan oleh kehidupan seharian, membolehkan mereka melarikan diri ke keadaan seperti mimpi yang kondusif untuk berehat dan melegakan tekanan.

 5. Foot Clinic - ASMR Feet Care

  Foot Clinic – ASMR Feet Care

  Foot Clinic terutamanya akan menarik minat peminat permainan ASMR, yang membolehkan anda merehatkan minda dengan pergerakan mudah dan berulang-ulang. Anda mesti bekerja sebagai pakar kaki yang merawat kaki pelbagai pelanggan.

Permainan Mahjong Terbaik untuk Android yang Patut Anda Mainkan
Permainan Mahjong Terbaik untuk Android yang Patut Anda Mainkan

Anda peminat Mahjong? Adakah anda ingin mengasah kemahiran atau hanya ingin berehat sambil bermain permainan yang menyeronokkan? Kami telah menyusun senarai permainan Mahjong terbaik untuk Android untuk menghiburkan anda selama berjam-jam. Baca juga permainan pool terbaik yan…

Permainan ASMR Terbaik pada Android untuk Membuat Anda Tenang
Permainan ASMR Terbaik pada Android untuk Membuat Anda Tenang

Jika anda memerlukan ketenangan yang boleh didapati pada peranti Android, kami ada caranya. Sertai kami meneroka pilihan terbaik untuk pengalaman ASMR pada peranti mudah alih yang direka untuk membantu anda berehat dan mencari ketenangan di mana sahaja. Baca juga permainan be…

Permainan Marvel terbaik untuk Android yang Patut Anda Main
Permainan Marvel terbaik untuk Android yang Patut Anda Main

Peminat superhero, berhimpun! Kami telah mengumpulkan permainan Marvel terbaik yang boleh anda mainkan sekarang. Daripada menyelamatkan dunia kepada pertempuran epik, permainan ini akan membuatkan anda ketagih. Jadi ambil telefon anda dan bersedia untuk bermain permainan yang…