Permainan Roguelike Terbaik untuk Android yang Patut Anda Mainkan

Apabila memikirkan permainan roguelike, anda mungkin terbayang cabaran ngeri dan menakutkan. Permainan seperti ini bukanlah untuk mereka yang berhati lemah. Tetapi jika anda masih tercari-cari permainan roguelike terbaik, kami akan membantu anda membuat pilihan yang tepat.

 1. Soul Knight

  Soul Knight

  Ini adalah permainan penembak yang mempunyai kawalan yang sangat mudah dan intuitif. Permainannya yang sangat lancar dan menyeronokkan, dicampur dengan unsur-unsur roguelike, akan membuatkan anda ketagih dari larian pertama!

 2. Caves (Roguelike)

  Caves (Roguelike)

  Permainan gaya roguelike dengan grafik seni piksel. Ciri utama permainan ini ialah gua, yang boleh anda gali menggunakan pickaxe. Magik dan teknologi tinggi bersatu dengan harmoni di dalam permainan ini.

 3. Dead Cells

  Dead Cells

  Terokai istana yang luas dan sentiasa berubah untuk mengetahui apa yang berlaku di pulau yang suram ini. Di dalam permainan ini anda akan bertempur secara 2D dengan menggunakan pelbagai jenis senjata dan menentang minions dan bos yang kejam.

 4. Endurance: epic space team rpg

  Endurance: epic space team rpg

  Permainan aksi ini berlatarkan labirin kapal angkasa di galaksi yang jauh. Endurance mempunyai suasana ruang mati dengan pelbagai aras labirin. Ia juga mempunyai unsur-unsur seram, yang menjadikan cerita itu lebih menarik. Jika anda suka permainan aksi atau permainan di mana anda menembak mati zombi, permainan ini untuk anda.

 5. Hoplite

  Hoplite

  Hoplite ialah permainan strategi berasaskan giliran yang memfokuskan pada pergerakan taktikal di sekitar peta kecil. Hoplite bertujuan untuk membuat anda berfikir sebelum bertindak kerana setiap pergerakan adalah penting! Anda boleh membuat pilihan strategik untuk meningkatkan kebolehan anda.