Permainan Objek Tersembunyi Terbaik Untuk Android Yang Patut Anda Mainkan

Adakah anda sedang mencari permainan objek tersembunyi percuma untuk meluangkan masa, atau adakah anda ingin menguji ketajaman mata dan kemahiran detektif anda? Jangan risau, kami boleh membantu anda untuk memilih permainan objek tersembunyi terbaik di Android.

 1. Time Gap Hidden Object Mystery

  Time Gap Hidden Object Mystery

  Jika anda lebih suka permainan objek tersembunyi, mulakan pengembaraan yang penuh dengan misteri purba. Kumpulkan peninggalan tersembunyi dan artifak yang hilang. Kembara merentasi lima benua dalam permainan teka-teki pengembaraan, dan lalui jalan cerita yang hebat.

 2. The Secret Society: Mystery

  The Secret Society: Mystery

  Selesaikan teka-teki di dalam pengembaraan objek tersembunyi! Cari dan kumpulkan nota untuk menyelesaikan misteri yang hebat. Masukkan diri anda di dalam cerita misteri dengan plot yang tidak dijangka semasa anda meneroka dunia yang penuh dengan watak yang mengagumkan. Tukar dan padankan permata dalam teka-teki yang dibalut dengan objek tersembunyi.

 3. Murder in Alps: Hidden Mystery

  Murder in Alps: Hidden Mystery

  Pembunuhan di Alps ialah permainan cerita pengembaraan yang unik! Ia adalah novel jenayah interaktif sepenuhnya dengan ciri permainan Objek Tersembunyi yang menakjubkan. Kembali ke tahun 1930-an, selesaikan misteri yang tidak terkira banyaknya dan alami pengembaraan dalam suasana asli pada masa itu! Permainan ini bermula di sebuah hotel yang terletak di salah satu lokasi yang paling indah di Alps apabila salah seorang tetamu hilang, dan tidak lama kemudian peristiwa aneh lain mula berlaku. Dapatkah anda mencari pembunuhnya?

 4. Mirrors of Albion

  Mirrors of Albion

  Bersedia untuk permainan objek tersembunyi yang diilhamkan oleh Lewis Carroll yang membawa anda ke London era Victoria mistik yang dikenali sebagai Albion, penuh dengan tipu muslihat, jenayah dan bahaya. Sama seperti Alice dalam pencarian Wonderland, anda perlu menyelesaikan teka-teki yang mencabar dan menghadapi misteri yang tidak dapat dijelaskan. Alami kisah unik permainan ini dengan menangani banyak pencarian dalam misi anda untuk menggagalkan rancangan jahat Ratu Hati.

 5. Criminal Case

  Criminal Case

  Sertai Polis Grimsborough untuk menyelesaikan satu siri kes pembunuhan dalam objek tersembunyi. Siasat tempat kejadian untuk mendapatkan petunjuk, bawa suspek untuk disoal siasat dan analisis bukti untuk menangkap pembunuh. Adakah anda bersedia untuk membuktikan kemahiran detektif anda?

Permainan Detektif Terbaik Untuk Android Yang Patut Anda Mainkan
Permainan Detektif Terbaik Untuk Android Yang Patut Anda Mainkan

Adakah anda peminat cerita misteri dan penyiasatan? Adakah anda suka keseronokan menyelesaikan jenayah dan mendedahkan petunjuk tersembunyi? Jika ya, maka anda beruntung, kerana terdapat banyak permainan detektif hebat yang tersedia di Android yang boleh dimainkan sekarang. I…

Permainan Taikun Terbaik Untuk Android Yang Patut Anda Mainkan
Permainan Taikun Terbaik Untuk Android Yang Patut Anda Mainkan

Jika anda penggemar permainan simulasi yang membenarkan pemainnya membina dan menguruskan empayar sendiri, maka permainan taikun adalah pilihan yang baik. Di dalam artikel kali ini, kami ada beberapa permainan taikun terbaik yang boleh dimainkan pada peranti Android anda. Sam…

Permainan Lego Terbaik Untuk Android Yang Anda Patut Mainkan
Permainan Lego Terbaik Untuk Android Yang Anda Patut Mainkan

Adakah anda peminat Lego dan mencari beberapa permainan hebat untuk dimainkan pada peranti Android anda? Tidak perlu cari lebih jauh! Kali ini, kami akan memperkenalkan beberapa permainan Lego terbaik yang harus anda cuba. Dari membina dunia Lego maya anda sendiri hingga memu…