Permainan Marvel terbaik untuk Android yang Patut Anda Main

Peminat superhero, berhimpun! Kami telah mengumpulkan permainan Marvel terbaik yang boleh anda mainkan sekarang. Daripada menyelamatkan dunia kepada pertempuran epik, permainan ini akan membuatkan anda ketagih. Jadi ambil telefon anda dan bersedia untuk bermain permainan yang mencabar ini!

 1. MARVEL SNAP

  MARVEL SNAP

  MARVEL SNAP ialah permainan mudah alih yang menggabungkan keseronokan permainan kad klasik dengan wira-wira dan penjahat Marvel. Pemain mengumpul dan berdagang kad maya yang menampilkan watak ikonik dan terlibat dalam pertempuran strategik.

 2. MARVEL Contest of Champions

  MARVEL Contest of Champions

  MARVEL Contest of Champions ialah permainan pertarungan yang penuh aksi untuk Android di mana anda boleh mengumpulkan pasukan wira-wira dan penjahat Marvel, terlibat dalam pertempuran satu lawan satu dan membuktikan kemahiran anda dalam pertempuran sengit.

 3. MARVEL Future Fight

  MARVEL Future Fight

  MARVEL Future Fight membawa anda ke dalam pertempuran epik merentas dimensi di antara wira ikonik dan penjahat. Kumpulkan pasukan impian anda, tingkatkan mereka dan lepaskan kuasa unik  dalam pertempuran 3D yang mendebarkan. Selamatkan multiverse daripada ancaman kosmik, kumpulkan banyak watak dan alami kisah yang hanya terdapat dalam permainan mudah alih ini.

 4. LEGO ® Marvel Super Heroes

  LEGO ® Marvel Super Heroes

  Bersiap sedia untuk LEGO® Marvel Super Heroes, pengembaraan penuh aksi di mana anda mengawal watak ikonik seperti Iron Man, Spider-Man dan Hulk. Teruskan perjalanan anda melalui lokasi ikonik, bekerjasama untuk menghentikan rancangan jahat Loki, dan kumpulkan banyak kebaikan LEGO. Ia adalah permainan yang lucu dan bertenaga yang sesuai untuk pemain dari semua peringkat umur! Anda juga mungkin akan menyukai permainan lego terbaik di Android.

 5. MARVEL Future Revolution

  MARVEL Future Revolution

  MARVEL Future Revolution ialah RPG aksi yang menawarkan pemain peluang unik untuk menyertai Skuadron Omega SHIELD untuk bertarung bersama wira utama Marvel, termasuk Iron Man dan Captain America.
  Pemain mesti pilih wira Marvel kegemaran (Captain America, Iron Man, Black Widow, Spiderman, dll.) untuk memenuhi misi yang berbeza untuk menyelamatkan dunia alternatif yang akan dimusnahkan oleh bom nuklear dan juga menghadapi musuh seperti haiwan, robot dan askar korup.

Permainan Poker Terbaik untuk Android yang Patut Anda Mainkan
Permainan Poker Terbaik untuk Android yang Patut Anda Mainkan

Adakah anda peminat poker yang ingin membawa keseronokan kasino ke peranti Android anda? Dengan pelbagai aplikasi poker yang tersedia, sukar untuk mencari aplikasi yang menawarkan permainan, grafik dan ciri terbaik. Panduan ini akan membantu anda menemui permainan poker terba…

Permainan Indie Terbaik pada Android yang Patut Anda Main
Permainan Indie Terbaik pada Android yang Patut Anda Main

Adakah anda bosan dengan permainan mudah alih lama yang sama membanjiri gedung aplikasi? Menginginkan sesuatu yang segar, inovatif dan penuh dengan tenaga kreatif? Dalam siaran ini, kami akan mendedahkan permainan indie terhangat untuk Android, menawarkan pengalaman unik yang…

Permainan Roblox Terbaik untuk Android yang Patut Anda Main
Permainan Roblox Terbaik untuk Android yang Patut Anda Main

Idamkan pengembaraan epik pada telefon bimbit anda?  Kami telah menyusun senarai permainan Roblox terhangat yang dioptimumkan untuk peranti Android anda, menawarkan segala-galanya daripada pertempuran penuh aksi kepada pengalaman membina kreatif. Baca juga permainan terbaik s…

Permainan Mahjong Terbaik untuk Android yang Patut Anda Mainkan
Permainan Mahjong Terbaik untuk Android yang Patut Anda Mainkan

Anda peminat Mahjong? Adakah anda ingin mengasah kemahiran atau hanya ingin berehat sambil bermain permainan yang menyeronokkan? Kami telah menyusun senarai permainan Mahjong terbaik untuk Android untuk menghiburkan anda selama berjam-jam. Baca juga permainan pool terbaik yan…