Permainan Pertahanan Menara Terbaik Untuk Android Yang Anda Harus Main

Permainan Pertahanan Menara atau Tower Defense (TD) memerlukan pemain untuk mempertahankan kawasan dengan menghalang pasukan musuh daripada menceroboh ke dalam kawasan mereka.

Pemain perlu mempertahankan kawasan dengan membina pelbagai jenis struktur untuk memastikan wilayah mereka selamat. Jika anda masih mencari permainan pertahanan menara, kami akan kongsikan 5 permainan pertahanan menara terbaik untuk anda mainkan.

 1. 2112TD: Tower Defense Survival

  2112TD: Tower Defense Survival

  Bersedia untuk serangan pertahanan menara ULTIMATE. Bina, guna, selidik dan tingkatkan pertahanan anda dalam pengembaraan sci-fi epik ini. Apabila anda memasuki ke fasa susah, dinding kubu dan taktikal menjadi sangat penting dan haruslah digunakan secara strategik.

 2. Bloons TD 6

  Bloons TD 6

  Cipta pertahanan sempurna dengan menggabungkan menara monyet, naik taraf wira, dan pertahankan kawasan daripada Bloon yang menyerang. Sertai berjuta-juta pemain lain bermain permainan strategi terbaik ini.

 3. Data Defense

  Data Defense

  Data Defense ialah permainan indie pertahanan menara minimalis yang ditetapkan di ruang siber. Lindungi server daripada dijangkiti oleh pelbagai gangguan, pepijat dan virus yang akan datang. Gunakan susun atur khusus setiap server untuk kelebihan anda dengan memasang program pertahanan di lokasi strategik untuk mempertahankan server dalam masa yang pantas.

 4. Digfender

  Digfender

  Di bawah istana anda, musuh sedang menunggu. Ambil penyodok dan sediakan pertahanan anda! Gali jauh ke dalam tanah dan temui khazanah berharga peninggalan purba untuk membantu anda dalam misi. Kemudian gunakan rampasan untuk membina menara yang kuat, pasang perangkap pintar dan lepaskan sihir kepada musuh anda.

 5. Element TD Free

  Element TD Free

  Elemen TD kembali dalam permainan pertahanan menara dengan menggabungkan pelbagai elemen. Elemen yang anda pilih menentukan menara yang boleh dibina. Kombinasi yang tidak terkira banyaknya menawarkan lebih banyak strategi untuk ditemui. Element TD menyediakan permainan yang mencabar kepada peminat lama mahupun yang baharu.

Permainan Marvel terbaik untuk Android yang Patut Anda Main
Permainan Marvel terbaik untuk Android yang Patut Anda Main

Peminat superhero, berhimpun! Kami telah mengumpulkan permainan Marvel terbaik yang boleh anda mainkan sekarang. Daripada menyelamatkan dunia kepada pertempuran epik, permainan ini akan membuatkan anda ketagih. Jadi ambil telefon anda dan bersedia untuk bermain permainan yang…

Permainan VR Terbaik Untuk Android Yang Anda Akan Nikmati
Permainan VR Terbaik Untuk Android Yang Anda Akan Nikmati

Permainan VR, atau permainan Realiti Maya, ialah permainan video yang direka untuk dimainkan dalam persekitaran realiti maya. Permainan ini memanfaatkan teknologi VR untuk membenamkan pemain dalam dunia tiga dimensi yang dijana komputer di mana mereka boleh berinteraksi denga…