Permainan Survival Terbaik Untuk Android Yang Patut Anda Mainkan

Saban tahun permainan survival tidak menunjukkan tanda-tanda penurunan dalam muat turun ke peranti Android. Permainan survival selalunya tentang penceritaan di mana bermula dengan tiada apa-apa sehingga terbinanya empayar. Terdapat banyak permainan survival yang harus anda muat turun dan mainkan hari ini.

 1. ARK: Survival Evolved

  ARK: Survival Evolved

  Selami pengembaraan dino di telefon mudah alih dengan ARK: Survival Evolved! Dunia permainan yang menggabungkan 80+ dinosaur unik dan makhluk purba untuk anda tangkap dan jinakkan. Dinosaur dan makhluk purba ini akan digunakan untuk kelangsungan hidup di dalam permainan.

 2. PUBG Mobile

  PUBG Mobile

  PUBG Mobile ialah permainan battle royale menembak yang terbaik. Anda hanya perlu sediakan senjata api, sahut seruan untuk berperang dan tembaklah musuh anda. Permainan ini membenarkan anda bermain bersama rakan-rakan. Alami pengalaman kawalan yang paling lancar dan senjata api yang paling realistik pada telefon anda.

 3. MineCraft - Pocket Edition

  MineCraft – Pocket Edition

  Terokai dunia tanpa batasan dan bina segala-galanya daripada rumah yang paling ringkas kepada istana yang paling hebat. Anda boleh bermain dalam mod kreatif dengan sumber tanpa had atau di dunia misteri dalam mod survival. Anda juga boleh mereka senjata dan perisai untuk menangkis kumpulan berbahaya. Teroka dan terus hidup bersendirian atau bersama rakan pada peranti mudah alih atau Windows 10.

 4. Cataclysm: Dark Days Ahead

  Cataclysm: Dark Days Ahead

  Cataclysm: Dark Days Ahead ialah permainan survival berasaskan giliran yang ditetapkan dalam dunia pasca apokaliptik. Kutip sisa-sisa tamadun mati untuk makanan, peralatan, atau, jika anda bernasib baik, kenderaan dengan tangki gas penuh untuk membawa anda keluar dari Dodge. Anda perlu berjuang untuk mengalahkan atau melarikan diri daripada pelbagai jenis raksasa yang kuat, zombi, serangga gergasi dan robot pembunuh.

 5. LifeAfter

  LifeAfter

  Anda akan bertemu dengan Survivor lain semasa penerokaan hari kiamat. Mungkin anda bosan dengan tangisan zombi dan angin malam yang melolong apabila anda dalam perjalanan bersendirian. Cuba buka mulut, berkongsi roti dengan rakan-rakan, bercakap sepanjang malam, dan sedikit demi sedikit bina tempat perlindungan yang damai bersama mereka.

Permainan Survival Terbaik Untuk Android Yang Patut Anda Mainkan
Permainan Survival Terbaik Untuk Android Yang Patut Anda Mainkan

Saban tahun permainan survival tidak menunjukkan tanda-tanda penurunan dalam muat turun ke peranti Android. Permainan survival selalunya tentang penceritaan di mana bermula dengan tiada apa-apa sehingga terbinanya empayar. Terdapat banyak permainan survival yang harus anda mu…

Permainan Pesta Terbaik untuk Dimainkan Dengan Rakan-Rakan
Permainan Pesta Terbaik untuk Dimainkan Dengan Rakan-Rakan

Kita sudah hampir sampai ke akhir tahun 2022. Ini bermakna kita akan mula mengambil cuti akhir tahun dan meluangkan masa bersama tersayang. Jadi, apakah aktiviti yang bakal anda lakukan nanti? Jika anda hanya mahu menghabiskan masa di rumah, ada beberapa permainan android yan…

Permainan Terbaik Seperti Pokemon GO Untuk Dimainkan Sekarang
Permainan Terbaik Seperti Pokemon GO Untuk Dimainkan Sekarang

Apabila bercakap tentang permainan sosial yang viral secara besar-besaran, pasti Pokemon Go terlintas di fikiran anda kan? Pokemon Go ialah permainan di mana anda menggunakan telefon untuk mencari pelbagai Pokemon di kawasan anda dan menangkapnya. Tahukah anda bahawa permaina…