Permainan Haiwan Peliharaan Maya Terbaik Untuk Android Yang Patut Anda Mainkan

Permainan haiwan peliharaan maya telah wujud selama beberapa dekad, tetapi dengan kemunculan telefon pintar dan tablet, permainan ini telah berkembang menjadi satu pengalaman baharu. Kini, anda boleh menjaga haiwan peliharaan maya terus dari telefon pintar, tidak kira di mana sahaja. Terdapat berpuluh-puluh permainan haiwan peliharaan maya yang tersedia di Gedung Google Play, dan mungkin sukar untuk mengetahui permainan mana yang berbaloi dengan masa anda. Dalam catatan blog ini, kami akan memperkenalkan permainan haiwan peliharaan maya terbaik untuk Android yang patut anda mainkan.

 1. Bubbu – My Virtual Pet Cat

  Bubbu – My Virtual Pet Cat

  Bubbu – My Virtual Pet ialah aplikasi permainan haiwan peliharaan maya. Dalam permainan ini, pemain akan menjaga seekor kucing comel bernama Bubbu dengan memberi makan, memandikan dan bermain permainan mini dengannya. Permainan ini menawarkan pelbagai aktiviti seperti menghias rumah Bubbu, mendandaninya dengan pakaian yang berbeza dan meneroka dunia terbuka permainan.

 2. Pou

  Pou

  Pou ialah aplikasi permainan haiwan peliharaan maya di mana pemain menjaga makhluk comel dan unik bernama Pou. Permainan ini melibatkan memberi makan, membersihkan dan bermain dengan Pou untuk memastikan dia gembira dan sihat. Pemain juga boleh menyesuaikan penampilan Pou dengan topi, pakaian dan aksesori yang berbeza. Pou menawarkan pelbagai permainan mini seperti teka-teki, arked dan permainan aksi yang boleh dimainkan untuk mendapatkan syiling dan meningkatkan tahap.

 3. Moy 7 the Virtual Pet Game

  Moy 7 the Virtual Pet Game

  Kanak-kanak kini boleh menikmati versi terbaharu Moy yang dikemas kini dengan permainan baharu, senario yang dihias semula dan lebih banyak pilihan untuk disuaikan dan menjadikan rakan maya mereka lebih cantik dan asli! Kanak-kanak akan dapat melakukan pelbagai tugas dengan Moy: mandi, makan, tidur, memakai pakaian dan bermain! Melalui puluhan permainan mini, kanak-kanak boleh mengumpul syiling yang boleh digunakan untuk membeli aksesori, pakaian, naik taraf dan banyak item penyesuaian.

 4. My Cat - AR Pet Simulator

  My Cat – AR Pet Simulator

  My Cat – AR Pet Simulator ialah aplikasi permainan haiwan peliharaan maya unik yang menggunakan teknologi realiti tambahan (AR) untuk menghidupkan kucing pemain di dunia nyata. Pemain boleh berinteraksi dengan kucing maya mereka dengan memberinya makan, bermain dan mengajarnya helah. Teknologi AR membolehkan kucing berkeliaran di sekitar persekitaran dunia sebenar. Pemain boleh menyesuaikan penampilan kucing mereka dengan warna bulu, corak dan aksesori yang berbeza. Permainan ini juga didatangkan dengan permainan mini untuk bermain dengan kucing, dan pemain boleh memperoleh ganjaran untuk membuka kunci item dan aksesori baharu.

 5. My Talking Tom

  My Talking Tom

  My Talking Tom ialah aplikasi permainan haiwan peliharaan maya popular yang membolehkan pemain menjaga kucing maya bernama Tom. Permainan ini menampilkan pelbagai aktiviti seperti memberi makan, mandi dan bermain dengan Tom. Pemain juga boleh menyesuaikan penampilan Tom dengan pakaian dan aksesori yang berbeza, dan menghiasi rumahnya dengan pelbagai barangan perabot. Tom boleh mengulangi apa yang pemain katakan dengan suara yang lucu, menambah aspek interaktif dan menghiburkan pada permainan.

Permainan Indie Terbaik pada Android yang Patut Anda Main
Permainan Indie Terbaik pada Android yang Patut Anda Main

Adakah anda bosan dengan permainan mudah alih lama yang sama membanjiri gedung aplikasi? Menginginkan sesuatu yang segar, inovatif dan penuh dengan tenaga kreatif? Dalam siaran ini, kami akan mendedahkan permainan indie terhangat untuk Android, menawarkan pengalaman unik yang…

Permainan Roblox Terbaik untuk Android yang Patut Anda Main
Permainan Roblox Terbaik untuk Android yang Patut Anda Main

Idamkan pengembaraan epik pada telefon bimbit anda?  Kami telah menyusun senarai permainan Roblox terhangat yang dioptimumkan untuk peranti Android anda, menawarkan segala-galanya daripada pertempuran penuh aksi kepada pengalaman membina kreatif. Baca juga permainan terbaik s…

Permainan Mahjong Terbaik untuk Android yang Patut Anda Mainkan
Permainan Mahjong Terbaik untuk Android yang Patut Anda Mainkan

Anda peminat Mahjong? Adakah anda ingin mengasah kemahiran atau hanya ingin berehat sambil bermain permainan yang menyeronokkan? Kami telah menyusun senarai permainan Mahjong terbaik untuk Android untuk menghiburkan anda selama berjam-jam. Baca juga permainan pool terbaik yan…

Permainan ASMR Terbaik pada Android untuk Membuat Anda Tenang
Permainan ASMR Terbaik pada Android untuk Membuat Anda Tenang

Jika anda memerlukan ketenangan yang boleh didapati pada peranti Android, kami ada caranya. Sertai kami meneroka pilihan terbaik untuk pengalaman ASMR pada peranti mudah alih yang direka untuk membantu anda berehat dan mencari ketenangan di mana sahaja. Baca juga permainan be…