Permainan Merentas Platform Terbaik Untuk Android Yang Patut Anda Mainkan

Permainan merentas platform, khususnya, telah menjadi semakin popular, membolehkan pemain bermain dengan rakan tanpa mengira peranti yang mereka gunakan. Dalam catatan blog kali ini, kami akan mengesyorkan beberapa permainan merentas platform terbaik untuk Android yang patut anda mainkan.

 1. TFT: Teamfight Tactics

  TFT: Teamfight Tactics

  Teamfight Tactics ialah mod strategik permainan League of Legends, di mana anda boleh kumpul tentera untuk sertai pertempuran automatik menentang pemain lain. Memandangkan Teamfight Tactics bukan permainan kendiri, pengguna mesti muat turun League of Legends terlebih dahulu untuk dapat nikmati mod strategik baharu yang membolehkan anda kemas kini League of Legends dan juga sertai dalam pertempuran berbilang platform menentang pemain lain.

 2. Genshin Impact — Sumeru Dibuka

  Genshin Impact — Sumeru Dibuka

  Genshin Impact ialah RPG mengasyikkan yang membawa pemain ke dunia Teyvat. Matlamatnya adalah untuk mengembara melalui tujuh negara, bertemu rakan baharu, mewujudkan pakatan dan menghadapi pelbagai raksasa untuk menjadi lebih kuat dan menyelamatkan saudara anda yang ditangkap oleh dewa.

 3. Among Us

  Among Us

  Dalam permainan aksi ini, misi anda adalah untuk mengetahui secepat mungkin siapa penyamar yang ingin menghapuskan kru kapal angkasa. Jadi penyamar atau salah seorang kru. Jika bermain sebagai penyamar, anda perlu bunuh semua orang untuk menang; tapi jika anda seorang kru, matlamatnya adalah mencari tahu siapa penyamar sebelum semua orang terbunuh.

 4. Brawlhalla

  Brawlhalla

  Brawlhalla ialah permainan pertarungan dalam gaya Super Smash Bros. di mana pemain mesti mencabar rakan dalam permainan dalam talian yang pantas tetapi sangat sengit. Di samping melawan saingan, pemain mesti berhati-hati untuk mengelakkan halangan. Cabaran utama adalah untuk kalahkan saingan dalam senario dengan platform terapung dan halangan berbeza yang akan menyukarkan pertempuran. Cuba habiskan tenaga lawan untuk dapat menguasai mereka dengan lebih mudah.

 5. Hearthstone

  Hearthstone

  Hearthstone ialah permainan kad koleksi digital yang membolehkan pemain membina, menyesuaikan dek mereka sendiri dan bersaing dengan pemain lain dalam talian. Permainan ini menampilkan pelbagai wira dengan kebolehan unik, mantra, senjata dan minion yang boleh digunakan untuk mengakali lawan.

Permainan Poker Terbaik untuk Android yang Patut Anda Mainkan
Permainan Poker Terbaik untuk Android yang Patut Anda Mainkan

Adakah anda peminat poker yang ingin membawa keseronokan kasino ke peranti Android anda? Dengan pelbagai aplikasi poker yang tersedia, sukar untuk mencari aplikasi yang menawarkan permainan, grafik dan ciri terbaik. Panduan ini akan membantu anda menemui permainan poker terba…

Permainan Indie Terbaik pada Android yang Patut Anda Main
Permainan Indie Terbaik pada Android yang Patut Anda Main

Adakah anda bosan dengan permainan mudah alih lama yang sama membanjiri gedung aplikasi? Menginginkan sesuatu yang segar, inovatif dan penuh dengan tenaga kreatif? Dalam siaran ini, kami akan mendedahkan permainan indie terhangat untuk Android, menawarkan pengalaman unik yang…

Permainan Roblox Terbaik untuk Android yang Patut Anda Main
Permainan Roblox Terbaik untuk Android yang Patut Anda Main

Idamkan pengembaraan epik pada telefon bimbit anda?  Kami telah menyusun senarai permainan Roblox terhangat yang dioptimumkan untuk peranti Android anda, menawarkan segala-galanya daripada pertempuran penuh aksi kepada pengalaman membina kreatif. Baca juga permainan terbaik s…

Permainan Mahjong Terbaik untuk Android yang Patut Anda Mainkan
Permainan Mahjong Terbaik untuk Android yang Patut Anda Mainkan

Anda peminat Mahjong? Adakah anda ingin mengasah kemahiran atau hanya ingin berehat sambil bermain permainan yang menyeronokkan? Kami telah menyusun senarai permainan Mahjong terbaik untuk Android untuk menghiburkan anda selama berjam-jam. Baca juga permainan pool terbaik yan…