Permainan Penembak Gelembung Terbaik Untuk Android Yang Patut Anda Mainkan

Penembak gelembung adalah permainan arked klasik dari awal 1990-an. Ia tidak banyak berkembang selama bertahun-tahun, tetapi terdapat banyak klon dan spin-off. Masih ramai orang mendapat keseronokan daripada permainan ini selama bertahun-tahun dan kami ada beberapa permainan penembak gelembung yang harus anda muat turun hari ini.

 1. Bubble Shooter 2

  Bubble Shooter 2

  Bubble Shooter 2 oleh DroidHen ialah permainan penembak gelembung yang bagus. Ia menggunakan tupai sebagai watak utama dan mekaniknya seperti kebanyakan penembak gelembung lain. Di dalam permainan ini terdapat beberapa penggalak, ganjaran harian untuk log masuk dan koleksi untuk diperoleh semasa anda melengkapkan tahap. Terdapat 500 tahap di dalam permainan ini untuk anda tamatkan.

 2. Gelembung Emosi Inside Out

  Gelembung Emosi Inside Out

  Inside Out Thought Bubbles ialah penembak gelembung yang menampilkan watak daripada filem Inside Out. Permainan ini terdapat 1000 tahap untuk dimainkan. Terdapat pelbagai peningkatan kuasa untuk membantu anda melengkapkan tahap dengan lebih pantas, halangan untuk diatasi oleh pemain dan banyak lagi. Ia juga mempunyai elemen Facebook supaya anda boleh bermain dengan rakan dan bertukar hadiah.

 3. SPOOKIZ PANG: Bubble Shooting

  SPOOKIZ PANG: Bubble Shooting

  Spookiz Pang adalah penembak gelembung terbaharu dan ia dilancarkan pada tahun 2021. Ia mempunyai lebih 1,000 tahap, watak berbeza dan tema seram kartun. Permainan ini juga mempunyai peningkatan kuasa, lebih daripada sedozen halangan untuk ditangani, dan anda boleh memainkannya di luar talian.

 4. Frozen Bubble

  Frozen Bubble

  Frozen Bubble ialah salah satu daripada beberapa penembak gelembung percuma tanpa pembelian dalam aplikasi atau iklan. Terdapat tiga mod permainan, termasuk mod lawan di mana anda boleh bermain dengan rakan melalui Wi-Fi atau Bluetooth.

 5. Bubble Witch 2 Saga

  Bubble Witch 2 Saga

  Bubble Witch 2 Saga ialah permainan menembak gelembung daripada pencipta Candy Crush. Pecahkan buih, kalahkan bos, temui dunia baharu dan mempesonakan dalam permainan ini dengan beratus-ratus tahap dan grafik berkualiti tinggi.

Permainan Gabungan Terbaik Untuk Android Yang Patut Anda Mainkan
Permainan Gabungan Terbaik Untuk Android Yang Patut Anda Mainkan

Permainan gabungan adalah permainan yang mudah. Anda mengambil sesuatu, gabungkannya dengan benda lain, untuk menghasilkan sesuatu yang baharu. Permainan gabungan ini terdiri daripada pelbagai karakter seperti raksasa, nombor, objek, dan sebagainya. Berikut ialah permainan ga…