Pek Pelekat WhatsApp Terbaik Yang Perlu Anda Muat Turun

WhatsApp ialah aplikasi pemesejan paling popular di kebanyakan negara di dunia dengan lebih 1.3 bilion pengguna aktif. WhatsApp telah melancarkan ciri baharu yang dipanggil pelekat WhatsApp. Walaupun WhatsApp menyertakan beberapa pek pelekat untuk dimuat turun dari dalam WhatsApp, pek pelekat juga boleh dimuat turun secara terus dari Play Store. Kami ada beberapa pek pelekat terbaik yang harus anda muat turun hari ini.

Pek Pelekat WhatsApp Terbaik Yang Perlu Anda Muat Turun

 1. Stiker pribadi untuk WhatsApp

  Stiker pribadi untuk WhatsApp

  Aplikasi ini membolehkan anda membuat pek pelekat sendiri untuk WhatsApp dalam masa beberapa saat. Imej yang hendak ditukar perlu berada di dalam folder yang sama dan di dalam format PNG. Kemudian anda boleh menghantar pelekat yang baru direka kepada kenalan.

 2. WASticker for WhatsApp: Emojis

  WASticker for WhatsApp: Emojis

  Koleksi baharu emoji lucu untuk WhatsApp (WASticker Percuma). Beratus-ratus pelekat emoji baharu untuk menjadikan perbualan anda dengan rakan & keluarga lebih menyeronokkan. Tinggalkan sahaja emoji lama yang anda gunakan dan cuba gunakan pelekat emoji dari aplikasi ini, anda pasti akan jatuh cinta dengannya.

 3. Pelekat Untuk Berbual WhatsApp

  Pelekat Untuk Berbual WhatsApp

  Anda boleh menggunakan cara yang berbeza untuk meluahkan perasaan anda iaitu melalui pelekat baharu yang terdapat di dalam aplikasi ini. Aplikasi ini mengandungi koleksi pelekat terbesar yang menggunakan HD emoji.

 4. Anime Stickers for Whatsapp

  Anime Stickers for Whatsapp

  Pelekat Anime untuk WhatsApp ialah aplikasi pelekat yang mengandungi 1000 pelekat anime comel daripada semua anime popular. Ia disertakan dengan sedozen pelekat anime comel hd untuk anda pilih, berdasarkan mood, dengan siapa anda bersembang atau anime apa yang ditonton sekarang.

 5. Mochi Cat Stickers for WhatsAp

  Mochi Cat Stickers for WhatsAp

  Anda akan menemui Pelekat Kucing Pic yang terbaik untuk dikongsi dengan orang tersayang, rakan dan keluarga di aplikasi WhatsApp. Semua pelekat kucing Mochi Pic yang kawaii adalah percuma dan mudah digunakan.

Permainan Poker Terbaik untuk Android yang Patut Anda Mainkan
Permainan Poker Terbaik untuk Android yang Patut Anda Mainkan

Adakah anda peminat poker yang ingin membawa keseronokan kasino ke peranti Android anda? Dengan pelbagai aplikasi poker yang tersedia, sukar untuk mencari aplikasi yang menawarkan permainan, grafik dan ciri terbaik. Panduan ini akan membantu anda menemui permainan poker terba…

Cara Berkongsi Cerita Instagram ke Cerita Anda
Cara Berkongsi Cerita Instagram ke Cerita Anda

Instagram telah menjadi platform yang sangat popular untuk berkongsi cerita, sama ada anekdot peribadi atau kisah kejayaan dan inspirasi. Cerita Instagram ialah cara terbaik untuk berkongsi kehidupan anda dan berhubung dengan orang lain. Walau bagaimanapun, kadangkala anda mu…

Permainan Lego Terbaik Untuk Android Yang Anda Patut Mainkan
Permainan Lego Terbaik Untuk Android Yang Anda Patut Mainkan

Adakah anda peminat Lego dan mencari beberapa permainan hebat untuk dimainkan pada peranti Android anda? Tidak perlu cari lebih jauh! Kali ini, kami akan memperkenalkan beberapa permainan Lego terbaik yang harus anda cuba. Dari membina dunia Lego maya anda sendiri hingga memu…