Permainan Zombi Terbaik Untuk Android Yang Patut Anda Mainkan

Genre zombie yang dahulunya hanya genre khusus, telah berkembang menjadi fenomena. Permainan zombi boleh menjadi sangat menyeronokkan dan berjaya merangkumi hampir setiap genre yang boleh anda fikirkan.

Kali ini kami ingin kongsikan beberapa permainan zombi yang harus anda muat turun ke peranti Android anda sekarang.

 1. DEAD TRIGGER 2: Zombie Games

  DEAD TRIGGER 2: Zombie Games

  Bersedia untuk permainan zombi yang menakutkan. Sudah tiba masanya untuk anda bangkit dan berjuang untuk kelangsungan hidup di alam zombi dalam pengembaraan First Person Shooter (FPS) yang menyayat hati ini!

 2. Plants vs. Zombies™ 2

  Plants vs. Zombies™ 2

  Mainkan pengembaraan strategi yang popular di mana anda bertemu, menyapa dan mengalahkan kumpulan zombi yang lucu dari awal hingga akhir zaman. Anda boleh mengumpul tumbuhan yang menakjubkan, tambahkan tenaga mereka dengan Makanan Tumbuhan, dan susun rancangan untuk melindungi otak anda.

 3. Into the Dead 2

  Into the Dead 2

  Mengembara melalui alam zombi dalam perlumbaan untuk menyelamatkan keluarga anda. Lengkapi diri anda dengan senjata yang kuat dan lakukan apa sahaja untuk terus hidup. Buang, potong, dan bunuh orang mati – apa sahaja untuk terus bergerak! Dalam dunia yang tiada siapa yang selamat, sejauh mana anda akan pergi untuk berjaya keluar hidup-hidup?

 4. UNKILLED - FPS Zombie Games

  UNKILLED – FPS Zombie Games

  Unkilled ialah permainan Zombie Multiplayer Shooter. Ia adalah permainan FPS yang menarik dengan aksi PvP yang sengit. Anda boleh bekerjasama dengan rakan-rakan untuk melawan zombi dalam permainan menembak demi kelangsungan hidup.

 5. Dead Effect 2

  Dead Effect 2

  Main misi pemain tunggal mengikut rentak anda sendiri atau libatkan rakan anda dalam mod berbilang pemain atau PvP. Latih, kembangkan watak anda, kumpul dan tingkatkan senjata, peralatan dan implan badan. Anda juga harus mengawal kapal yang dipenuhi dengan zombi.

Cara Untuk Bersiaran Langsung Di Instagram
Cara Untuk Bersiaran Langsung Di Instagram

Instagram merupakan satu aplikasi media sosial yang popular di seluruh dunia kerana ia membenarkan penggunanya berkongsi foto dengan rakan-rakan. Terdapat satu ciri di Instagram yang semakin kerap digunakan iaitu siaran langsung. Bersiaran langsung di Instagram ialah salah sa…

Cara Mengetahui Seseorang Berada Dalam Talian Di Instagram
Cara Mengetahui Seseorang Berada Dalam Talian Di Instagram

Instagram merupakan aplikasi media sosial yang popular di seluruh dunia. Baru-baru ini, Instagram menambah ciri serupa dengan WhatsApp atau Facebook Messenger yang menunjukkan aktiviti terkini rakan anda. Ia memaparkan penggunaan terkini aplikasi dan juga memaparkan status da…

Permainan Zombi Terbaik Untuk Android Yang Patut Anda Mainkan
Permainan Zombi Terbaik Untuk Android Yang Patut Anda Mainkan

Genre zombie yang dahulunya hanya genre khusus, telah berkembang menjadi fenomena. Permainan zombi boleh menjadi sangat menyeronokkan dan berjaya merangkumi hampir setiap genre yang boleh anda fikirkan. Kali ini kami ingin kongsikan beberapa permainan zombi yang harus anda mu…